DISPOZIME MENJËHERË
KATEGORITË HOT

OFERTA JAVORE

 • kukulla silikoni
  kukulla silikoni
 • kukulla seksi të lira
  kukulla seksi të lira
 • realdoll
  realdoll
 • Kukulla të vërteta
  Kukulla të vërteta
 • D41095 03 - Kukulla seksi
  D41095 07 - Kukulla seksi
 • D41097 06 - Kukulla seksi
  D41097 08 - Kukulla seksi
 • D41101 03 - Kukulla seksi
  D41101 09 - Kukulla seksi
 • D41108 05 - Kukulla seksi
  D41108 06 - Kukulla seksi
 • Kukull mini seksi 145cm A-CUP real | 19 vjetD41086 34
  Kukull mini seksi 145cm A-CUP real | 19 vjetD41086 41
 • Kukull seksuale 145CM A-CUP e bukur E lezetshme | 19 vjetD41085 37
  Kukull seksuale 145CM A-CUP e bukur E lezetshme | 19 vjetD41085 11
 • kukulla seksi
  kukulla seksi
 • 138CMA-CUP kukulla seksi te vogla dhe te bukura | 19 vjetD41092 45
  138CMA-CUP kukulla seksi te vogla dhe te bukura | 19 vjetD41092 44
 • Kukull e vërtetë mini 125 cm A-kup Gjoks i sheshtë | SabrinaD27006 01
  Kukull e vërtetë mini 125 cm A-kup Gjoks i sheshtë | SabrinaD27006 04
 • mini seksi
  mini seksi
 • Kukull e vogël seksi
  Kukull e vogël seksi
 • kukulla seksi
  kukulla seksi
Kukulla më e shitur
 • kukulla silikoni
  kukulla silikoni
 • kukulla seksi të lira
  kukulla seksi të lira
 • realdoll
  realdoll
 • Kukulla të vërteta
  Kukulla të vërteta
 • D41095 03 - Kukulla seksi
  D41095 07 - Kukulla seksi
 • D41097 06 - Kukulla seksi
  D41097 08 - Kukulla seksi
 • D41101 03 - Kukulla seksi
  D41101 09 - Kukulla seksi
 • D41108 05 - Kukulla seksi
  D41108 06 - Kukulla seksi
 • Kukull mini seksi 145cm A-CUP real | 19 vjetD41086 34
  Kukull mini seksi 145cm A-CUP real | 19 vjetD41086 41
 • Kukull seksuale 145CM A-CUP e bukur E lezetshme | 19 vjetD41085 37
  Kukull seksuale 145CM A-CUP e bukur E lezetshme | 19 vjetD41085 11
 • kukulla seksi
  kukulla seksi
 • 138CMA-CUP kukulla seksi te vogla dhe te bukura | 19 vjetD41092 45
  138CMA-CUP kukulla seksi te vogla dhe te bukura | 19 vjetD41092 44
 • Kukull e vërtetë mini 125 cm A-kup Gjoks i sheshtë | SabrinaD27006 01
  Kukull e vërtetë mini 125 cm A-kup Gjoks i sheshtë | SabrinaD27006 04
 • mini seksi
  mini seksi
 • Kukull e vogël seksi
  Kukull e vogël seksi
 • kukulla seksi
  kukulla seksi
KATEGORITË HOT
8 1 - kukulla seksi
kukulla dashurie
7 1 - kukulla seksi
Kukull seksi mashkull
6 1 - kukulla seksi
Bust kukulle seksi
5 1 - kukulla seksi
Kukull seksi aziatike
4 1 - kukulla seksi
Kukull seksuale adoleshente
3 1 - kukulla seksi
Doll e vërtetë
2 1 - kukulla seksi
Kukull seksi anime
1 1 - kukulla seksi
Kukull seksi silikoni
KUkulla SEKSI ANIME
 • kukulla seksi anime
  tpe kukulla seksi

  Kukull seksi anime 80 cm G-kup

  699 469
 • Blej kukull seksi të përdorur
  kukull e vertete silikoni

  Demon Sexy Anime Kukull Seksi Lirë

  549
 • kukulla erotike
  vendosni grim në kukulla

  100 cm G-CUP Kukulla të lira Manga Elves

  469
 • 60CM D-kup seksi anime mini gjokse të mëdha | ZellaD43028 02
  60CM D-kup seksi anime mini gjokse të mëdha | ZellaD43028 01
 • kukull seksi anime
  kukull seksi anime
 • kukull anime
  D24020 05 - Kukulla seksi
 • Blej kukull seksi të përdorur
  kukulla të lira seksi
 • kukull seksi manga
  shtëpi kukullash 168
KOLEKSIONET E REKOMANDUARA
kukulla seksuale të gjalla
I lakuar dhe me bukë të përkryer
Kukulla seksi Të bukura dhe seksi
Kukulla seksi adoleshente me cilësi të lartë
Kukulla seksuale adoleshente adoleshente
E gjallë dhe plot entuziazëm
Lirë
kukulla seksi
HYDOLL.DE kërkoni ato
kukullat më të lira të seksit
 • realdolls
  realdolls
 • kukulla seksi për femra
  kukulla të dashurisë së vërtetë
 • Kukull e vogël seksi 100 cm TPE mini lover A-cupD10033 05
  Kukull e vogël seksi 100 cm TPE mini lover A-cupD10033 01
 • Doll Sex
  Doll Sex
 • OV7ER 15840 16 1 - Kukulla seksi
  OV7ER 15840 22 2 - Kukulla seksi
 • Kukulla dashurie
  Kukulla dashurie
 • kukulla seksi
  kukulla seksi
 • kukulla seksi pornografike
  kukull hentai
koleksionet e rekomanduara
kukulla seksuale të gjalla
I lakuar dhe me bukë të përkryer
Kukulla seksi Të bukura dhe seksi
Kukulla seksi adoleshente me cilësi të lartë
Kukulla seksuale adoleshente adoleshente
E gjallë dhe plot entuziazëm
Kukull e lirë seksi
HYDOLL.DE kërkon kukullat më të lira të seksit
KUkulla SEKS TE lira
 • Kukull seksi adoleshente
  kukull seksi luksoz
 • realdolls
  realdolls
 • 14 - Kukulla seksi
  2 - Kukulla seksi
 • në magazinë - kukulla seksi
  kukull seksi e lirë
  tpe lovedoll
 • 7 2 - kukulla seksi
  1 1 - kukulla seksi
 • Dashuri Kukulla
  Dashuri Kukulla
 • kukulla seksi anime
  tpe kukulla seksi

  Kukull seksi anime 80 cm G-kup

  699 469
 • Kukull e vogël seksi me gjoks
  Kukulla e Sheshtë e Gjoksit

  100 CM kukulla më të mira seksi - Zbritje befasuese

  799 569
BUSTIN E KUKULA SEKSI
 • masturbator bust
  masturbator bust
 • Dashuria Bust Bust
  Dashuria Bust Bust
 • bust i kukullave seksi
  bust i kukullave seksi
 • Dashuria Bust Bust
  Dashuria Bust Bust
 • Dashuria Bust Bust
  Dashuria Bust Bust
 • Dashuria Bust Bust
  Dashuria Bust Bust
 • kukulla dashurie silikoni
  Kukulla dashurie 3d
 • Dashuria Bust Bust
  Dashuria Bust Bust
Fotografitë e fabrikës

Çfarë është një kukull seksi?

E shprehur në mënyrë të thjeshtë, kukull seksi janë kukulla shoqëruese seksuale. Ato përfshijnë të gjitha llojet e kukullave të fryrjes së seksit dhe kukullave të ngurta seksi, duke përfshirë kukulla femra dhe meshkuj. Ato përkufizohen si kukulla antropomorfe me trup të plotë, të ngjashme me njeriun, të sakta anatomike, të bëra nga materiale të ndryshme. Për shembull, silikoni dhe elastomeri termoplastik (TPE). dhe diapazoni i çmimeve të destinuara për përdorim seksual. Një kukull seksi (gjithashtu një kukull seksi ose një kukull shpërthyese) është një lloj lodër seksi antropomorfe në madhësinë dhe formën e një partneri seksual. Kukulla e seksit mund të përbëhet nga një trup i tërë me fytyrë ose vetëm një kokë, një legen ose trup tjetër i pjesshëm me aksesorë (vaginë, anus, gojë, penis) për stimulim seksual. Pjesët mund të jenë të lëvizshme ose të këmbyeshme.

Çfarë është një kukull seksi?

E shprehur në mënyrë të thjeshtë, kukull seksi janë kukulla shoqëruese seksuale. Ato përfshijnë të gjitha llojet e kukullave të seksit me fryrje dhe kukullave të ngurta seksi, duke përfshirë kukulla seksuale femra dhe meshkuj. Ato paraqiten si trupa të plotë antropomorfikë të ngjashëm me njeriun, anatomikisht korrekt kukulla seksi të përcaktuara nga materiale të ndryshme. Për shembull, silikoni dhe elastomeri termoplastik (TPE). dhe diapazoni i çmimeve të destinuara për përdorim seksual. Një kukull seksi (gjithashtu një kukull seksi ose një kukull shpërthyese) është një lloj lodër seksi antropomorfe në madhësinë dhe formën e një partneri seksual. Kukulla e seksit mund të përbëhet nga një trup i tërë me fytyrë ose vetëm një kokë, një legen ose trup tjetër i pjesshëm me aksesorët (vaginë, anus, gojë, penis) për stimulimin seksual. Pjesët mund të jenë të lëvizshme ose të këmbyeshme.

Kush e shpiku kukullën e seksit?

Disa nga të parët kukull seksi u krijuan në shekullin e 16-të nga marinarët francezë (dame de voyage) dhe spanjollë (dama de Viaje), të cilët ishin të izoluar gjatë udhëtimeve të gjata. Këto kukulla masturbimi shpesh bëheshin prej pëlhure të qepur ose rroba të vjetra dhe ishin një paraardhës i drejtpërdrejtë i kukullave të seksit të të rriturve të sotëm. Më vonë, holandezët shitën disa nga këto kukulla japonezëve gjatë periudhës Rangaku, dhe termi "gratë holandeze" përdoret ende ndonjëherë në Japoni për t'iu referuar kukullave të seksit.

Në vitin 1918, artisti austriak Oskar Kokoschka porositi një kukull në madhësi reale të Alma Mahler (me të cilën Kokoschka ishte e dashuruar) nga prodhuesi gjerman i kukullave Hermine Moos në Dresden. Edhe pse synonte të simulonte Almën dhe të merrte dashurinë e tij, "kukulla Alma" nuk e kënaqi Kokoschkën dhe e shkatërroi atë gjatë një feste.

Artisti surrealist gjerman Hans Bellmer u përshkrua si "figura babai i kukullës moderne të seksit" në vitet 1930 për kukullën e tij të seksit, modelet më realiste të së cilës i zhvendosën kukullat seksi më tej në të ardhmen. Bellmer bëri tre kukulla, dizajni i të cilave u bë gjithnjë e më i sofistikuar dhe që gjithashtu bëri bujë në skenën ndërkombëtare të artit.

Kush e krijoi kukullën e seksit?

Disa nga të parët kukull seksi u krijuan në shekullin e 16-të nga marinarët francezë (dame de voyage) dhe spanjollë (dama de Viaje), të cilët ishin të izoluar gjatë udhëtimeve të gjata. Këto kukulla masturbimi shpesh bëheshin prej pëlhure të qepur ose rroba të vjetra dhe ishin një paraardhës i drejtpërdrejtë i kukullës së sotme të seksit të rritur. Më vonë, holandezët shitën disa nga këto kukulla seksi japonezëve gjatë periudhës Rangaku, dhe termi "gratë holandeze" përdoret ende ndonjëherë në Japoni për t'iu referuar kukullave të seksit.

Në vitin 1918, artisti austriak Oskar Kokoschka porositi një kukull në madhësi reale të Alma Mahler (me të cilën Kokoschka ishte e dashuruar) nga prodhuesi gjerman i kukullave Hermine Moos në Dresden. Edhe pse synonte të simulonte Almën dhe të merrte dashurinë e tij, "kukulla Alma" nuk e kënaqi Kokoschkën dhe e shkatërroi atë gjatë një feste.

Në vitet 1930, artisti surrealist gjerman Hans Bellmer u përshkrua si "figura babai i kukullës moderne të seksit" për kukullën e tij të seksit, modelet më realiste të së cilës i zhvendosën kukullat seksi më tej në të ardhmen. Bellmer bëri tre kukulla, dizajni i të cilave u bë gjithnjë e më i sofistikuar dhe që gjithashtu bëri bujë në skenën ndërkombëtare të artit.

dyqan kukullash seksi

Si të ndërtoni një kukull seksi?

Duhen të paktën 80 orë për të bërë një kukull seksi, duke filluar nga kallëpet e përdorura për ta bërë atë. Trupi i kukull seksi bëhet fillimisht duke shkrirë materialet dhe duke i derdhur në kallëpet e përgatitura më parë derisa të ftohen. Më pas, trupi formohet dhe formohet për t'iu përshtatur nevojave specifike të përdoruesit, duke përfshirë racën, gjininë, llojin e trupit, ijet, madhësinë e bustit, formën e kokës, lëkurën, ngjyrën e flokëve, frizurën, sytë, buzët dhe madje edhe thonjtë. Kukullat e prototipit më pas grimohen, manikyrohen dhe vishen siç duhet. Më pas kukullat vishen dhe paketohen në kuti dhe dërgohen në të gjithë botën.

Si të përdorni një kukull seksi?

Kur të merrni paketën tuaj të kukullës së seksit, ju lutemi hiqeni atë me kujdes dhe mos e hidhni ende kutinë. Së pari, hiqni letrën plastike nga paketimi i jashtëm i kukullës sonë të dashur të seksit dhe kontrolloni nëse kukulla e seksit nuk është dëmtuar gjatë trajtimit. Së dyti, duhet ta çoni në banjë për banjën e saj të parë. Kjo është kryesisht për shkak se e jona kukulla seksi i bërë me një vaj që përthithet në trup për ta zbutur atë, duke i dhënë kukullës së seksit një aromë tërheqëse. Vaji duhet të lahet përpara përdorimit. Pas larjes dhe fshirjes së trupit, në trupin e kukullës duhet të aplikohet një pluhur kondicioner ose pluhur i zakonshëm për fëmijë për ta mbajtur atë të thatë dhe të pastër. Për të parandaluar që majat e gishtave tuaj të presin lëkurën e kukullës së seksit, mund të vishni doreza kur e trajtoni atë. Kur gjithçka të jetë gati, vendosni një prezervativ, aplikoni sasinë e duhur të lubrifikantit, zgjidhni pozicionin tuaj të preferuar dhe jeni gati për të shkuar.
D26017 10 - Kukulla seksi

Pse keni nevojë për një kukull seksi në madhësi reale?

1. Mund të ndihmojnë me ankthin dhe vetminë Me konkurrencën e ashpër në shoqëri, presioni i njerëzve po rritet. Njerëzit përpiqen të lehtësojnë presionin në një farë mënyre, si të shkosh në bar, të luash golf, etj. Por sa emocionuese janë këto sesa të kesh një partner seksual? Kur kritikohesh nga shefi, kur je i papunë, ose kur miqtë nuk të kuptojnë, ose kur ndahesh me një të dashur. A ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar dhe të stresuar? Imagjinoni të shtriheni vetëm në shtrat në netë të panumërta të vetmuara, duke u ndjerë i vetmuar, por askush nuk mund t'ju dëgjojë. Dëshira seksuale në zemër nuk mund të zgjidhet. Pas një kohe të gjatë, ju mund të rriteni dhe të ndjeni se jeta është e pakuptimtë. Çfarë gjëje e tmerrshme është kjo?
2. Gjithnjë e më shumë njerëz po bëhen entuziastë të vërtetë të kukullave të seksit
Të dhënat autoritative tregojnë se gjithnjë e më shumë njerëz po blejnë kukulla të vërteta seksi. Ata besojnë se ky lloj investimi do të sjellë vërtet një kthim të madh.
3. Kukulla e seksit të vërtetë janë të bindura
Këtu ju jeni gjenerali, ata do të dëgjojnë çdo urdhër tuajën dhe do të kryejnë absolutisht 100%. Mund të provoni poza të ndryshme seksuale. Ju mund të bëni seks me një person kudo në shtëpi kukull seksi kanë. Nëse ju pëlqen një kukull realiste seksi, mund të përdorni gojën, vaginën dhe anusin e saj për të përmbushur dëshirën tuaj.

Si të pastroni një kukull seksi
Mënyra më e mirë, një kukulla seksi Për ta pastruar është me një sprej silikoni dhe një leckë të butë, por kjo nuk dihet mirë në internet. Kjo është arsyeja pse vendosa se është koha për të ndarë njohuritë e mia me të gjithë ju!
Nese e jotja kukull seksi ka një gojë/vaginë/anus të lëvizshëm, pastroni vaginën ose anusin me sapun të butë antibakterial dhe ujë të nxehtë pas çdo përdorimi. Mos përdorni dezinfektues të ashpër ose zbardhues. Mos përdorni produkte pastrimi që nuk janë të përshtatshme për lodra seksi dhe mos përdorni produkte pastrimi që nuk janë të përshtatshme për kukulla TPE.
Gjatë dezinfektimit kukull seksi Zhyteni në mes të vaginës me 3C (dezinfektues) për 5-1 minuta, më pas hiqeni dhe thajeni.
Pastrimi i vaginës, anusit dhe gojës para përdorimit është i rëndësishëm për t'u siguruar që kukulla juaj është higjienike dhe e sigurt për të luajtur me të.
Përdorni sapun dhe ujë ose një sapun të butë antibakterial për të pastruar trupin kukull seksi për të pastruar, duke përfshirë gjoksin, kofshët, të pasmet dhe fytyrën e saj. Mos përdorni kimikate të forta ose alkool në materialin e gomës pasi kjo mund ta dëmtojë atë.

kukulla silikoni

Pse keni nevojë për një kukull seksi në madhësi reale?

1. Mund të ndihmojnë me ankthin dhe vetminë Me konkurrencën e ashpër në shoqëri, presioni i njerëzve po rritet. Njerëzit përpiqen të lehtësojnë presionin në një farë mënyre, si të shkosh në bar, të luash golf, etj. Por sa emocionuese janë këto sesa të kesh një partner seksual? Kur kritikohesh nga shefi, kur je i papunë, ose kur miqtë nuk të kuptojnë, ose kur ndahesh me një të dashur. A ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar dhe të stresuar? Imagjinoni të shtriheni vetëm në shtrat në netë të panumërta të vetmuara, duke u ndjerë i vetmuar, por askush nuk mund t'ju dëgjojë. Dëshira seksuale në zemër nuk mund të zgjidhet. Pas një kohe të gjatë, ju mund të rriteni dhe të ndjeni se jeta është e pakuptimtë. Çfarë gjëje e tmerrshme është kjo?

2. Gjithnjë e më shumë njerëz po bëhen entuziastë të vërtetë të seksit të kukullave të seksit

Të dhënat autoritative tregojnë se gjithnjë e më shumë njerëz po blejnë kukulla të vërteta seksi. Ata besojnë se ky lloj investimi do të sjellë vërtet një kthim të madh.

3. Kukullat e vërteta të seksit janë të bindura

Këtu ju jeni gjenerali, ata do të dëgjojnë çdo urdhër tuajën dhe do të kryejnë absolutisht 100%. Mund të provoni poza të ndryshme seksuale. Ju mund të bëni seks me një person kudo në shtëpi kukull seksi kanë. Nëse ju pëlqen një kukull e vërtetë realiste, mund të përdorni gojën, vaginën dhe anusin e saj për të përmbushur dëshirën tuaj.

Nga blogun tonë

Nga blogun tonë

Fakte

Fakte
1.Kukulla seksi në nivelin e hyrjes
kukulla seksi Modelet e nivelit fillestar kanë një çmim prej rreth 300 € deri në 700 €. Ky lloj dizajni i kukullave seksi është relativisht i thjeshtë, pa strukturë gjymtyrësh, pa dizajn kompleks të fytyrës, jo shumë funksion, e gjithë kukulla është e shkurtër dhe e lehtë. Gjendet zakonisht në kukulla mini seksi, kukulla seksi anime, bust kukullash seksi.
2.Kukulla seksi të ndërmjetëm
Kukullat e seksit të përmasave të mesme kushtojnë nga 700 deri në 1600 euro. Këto produkte janë gjithashtu më komplekse në strukturën e dizajnit dhe më të pasura në funksione, të tilla si realizimi i syve të lëvizshëm, krahët rrotullues, imitimi i temperaturës së trupit të njeriut 37,5 gradë, vjen me vokalizimin e seksit në jetën reale, etj. Kukulla të përgjithshme TPE ose gjoks gjigant dhe luksoze Kukulla të vogla silikoni i përkasin këtij çmimi.
3.Kukulla seksi të avancuara
Kukulla seksi premium Çmimet janë rreth 1600-3000 €. Këto produkte fillojnë të imitojnë personazhet e famshëm, janë tërësisht të dizajnuara në formë 3D, me madhësi reale 1:1, kanë gjymtyrë të buta dhe fleksibël, mund të lëvizin sipas dëshirës dhe janë prej materiali silikoni. Me të mund të bëni të gjitha llojet e formave.
Keni dashur ndonjëherë të bëni seks me një kukull seksi?
Nëse gjithmonë keni dashur një kukull seksi luksoze, realiste, por nuk e keni blerë ende, atëherë duhet të ketë diçka në të. Mendoj se është krejtësisht normale që njerëzit të luftojnë me pyetjen nëse duhet të blejnë apo jo një kukull seksi. Në fund të fundit, blerja e një kukulle seksi është si të blesh një makinë – ato nuk janë të lira, janë një investim dhe ka një rrezik real në blerjen e tyre pa i testuar më parë. Megjithatë, ndryshe nga makinat, të cilat kontrollohen rastësisht, kjo nuk është e nevojshme për kukullat e seksit real.
A ndikon kjo arsye në aftësinë tuaj për të blerë një kukull realiste seksi?
Megjithatë, ndryshe nga makinat, të cilat kontrollohen rastësisht, kjo nuk është e nevojshme për kukullat e seksit real. Pra, kujt do të besoni? Më lejoni t'ju them se ka kaq shumë përfitime nga përdorimi i një kukulle seksi, nga rritja e vetëbesimit tuaj duke rritur qëndrueshmërinë tuaj deri te të qenit një kukull seksi superiore në dhomën e gjumit. Përdorimi i një kukulle seksi është më i lehtë dhe më i lirë sesa takimi me një grua dhe mund t'ju ndihmojë të shpërqendroheni nga seksi ndërsa takoni njerëz të rinj. Është një kukull seksi që ia vlen të blihet dhe shpresojmë që të përfitoni dhe të bëheni një dashnor më i mirë dhe më i sigurt. Kënaqësi e mahnitshme fizike pas përdorimit të një kukulle seksi Nëse vërtet po kërkoni të blini një kukull seksi, me siguri keni hulumtuar markat, materialet dhe gjithçka tjetër në mes. Megjithatë, nëse jeni i ri në industri, duhet të dini se niveli i kënaqësisë që merrni gjatë seksit me një kukull seksi silikoni lidhet drejtpërdrejt me sa para shpenzoni për të. Ka shumë gjëra që mund t'i blini për shumë pak para, por që ofrojnë një përvojë seksuale që është po aq e këndshme sa kukullat e tjera të seksit luksoz.
Ne ju ofrojmë shërbimin më të mirë dhe kukulla seksi me cilësi të lartë! HYDOLL.DE është një nga dyqanet kryesore të kukullave të seksit në internet në botë dhe ju keni shumë arsye të mira për të blerë nga ne. Ne jemi një kompani me rritje të shpejtë, sepse gjithmonë vendosim klientët tanë të parët.
Udhëtimi i kukullës së seksit
Në vitin 2016, zbuluam se Amazon, Aliexpress dhe Ebay kishin disa produkte të lira për kukulla seksi të disponueshme për shitje nga mashtruesit. Një numër i madh shitësish përdorën taktika mashtruese për të shitur kukulla seksi me çmime shumë të lira. Kemi vënë re se shumë blerës kanë filluar të mos i besojnë Aliexpress, Amazon dhe Ebay pasi kanë marrë kukulla seksi nën standarde. Kuptuam se duhet të zgjedhim furnizues kukullash seksi me cilësi të lartë për blerësit tanë dhe të krijojmë një dyqan kukullash seksuale pa mashtrime dhe të sinqerta. Kjo është arsyeja pse ne kemi HYDOLL.DE Ne gjetëm marka të njohura kukullash seksi si WM Dolls dhe Piper Dolls për të punuar. Ne kemi zgjedhur gjithashtu shumë kukulla seksi me cilësi të lartë nga furnitorë të tjerë me çmime të arsyeshme.
Përvoja e blerjes së kukullave të seksit të klientit është përparësia jonë kryesore
Një eksperiencë blerjeje me fokus klientin ka qenë gjithmonë qëllimi ynë dhe ne jemi krenarë për politikën tonë gjithëpërfshirëse që na dallon nga konkurrentët tanë. mire se erdhet ne HYDOLL.DE Dyqan kukullash seksi për të personalizuar kukullën tuaj realiste të seksit.
Varëse unike për kukulla seksi
Kukullat tona të seksit ju dorëzohen saktësisht siç përshkruhet në këtë faqe interneti në lidhje me kukullat e seksit. Të holla, seksi, të nxehta, të bukura - kukullat tona mund të përshkruhen me komplimente dhe lëvdata të pafundme se sa realiste duken kukullat e seksit. Ka shumë kukulla seksi për të zgjedhur - nuk ka dy kukulla seksi të njëjta, kjo është arsyeja pse ato kanë emra të ndryshëm dhe personalitete të ndryshme, kështu që ju mund të lidheni lehtësisht me secilën kukull seksi në nivel njerëzor. Qëllimi është ta bëni përvojën tuaj seksuale sa më realiste.
Seks me kukull seksi Është një ndjenjë e mrekullueshme të kesh. Ne kemi mësuar të gjitha llojet e pozicioneve nga videot për të rritur dhe ato mund të jenë të vështira për t'u praktikuar me një partner. Por nëse duam ta provojmë me një kukull seksi, kjo është një mënyrë e mirë, sepse qoftë seksi oral, seksi në gji apo edhe penetrim i drejtpërdrejtë, disa kukulla seksi realiste janë njësoj si njerëzit e vërtetë. Më në fund, është e qartë se disa kukulla seksi janë bërë me të vërtetë mirë, lëkura e tyre është e lëmuar dhe delikate, dhe vaginat e tyre janë të lëmuara dhe të ngushta. Seksi me një kukull seksi ndihet si seksi me një bukuri mahnitëse, dhe duke qenë se ka shumë meshkuj që janë në të vërtetë të ngjashëm, në këtë rast shumë kukulla seksi janë në fakt shumë të bukura, jo vetëm me fytyra të bukura, por edhe me trupa të lakuara. Gjinjtë krenarë, kofshët e lëmuara, flokët e gjatë e të rrjedhur, gjithçka që e bën një grua të bukur është e pranishme në to. Pra imagjinoni sa mirë do të ishte të bënit seks me një kukull seksi kur të mbështilleni rreth belit të saj të hollë dhe të depërtoni drejt nga pas.
COVID-19 ka parë që bizneset të mbyllen në të gjithë botën, por falë ndarjes së detyruar, industria e kukullave të seksit duket se po lulëzon. Sa më të gjata të zgjasin netët, aq më të vetmuar bëhen kufijtë e popullaritetit dhe aq më shumë njerëzit blejnë seks. Disa furnizues të kukullave të seksit besojnë se industria e kukullave të seksit po ecën më mirë se kurrë gjatë kësaj kohe të pandemisë COVID-19. Nuk ka të bëjë vetëm me detyrimin e njerëzve që të përdorin kukulla seksi për nevojat e tyre të ndryshme. Gjithnjë e më shumë çifte po blejnë edhe kukulla të vërteta seksi për të rritur kënaqësinë e tyre seksuale. Gjatë kësaj periudhe, shitjet e kukullave të seksit në faqen tonë kanë vazhduar të rriten, me shitjet e Real Mini Sex Doll duke u rritur edhe më shpejt. Kjo është kryesisht për shkak se këto kukulla seksi janë të lira, kanë të njëjtat karakteristika, janë më të vogla dhe janë të lehta për t'u pastruar. Në kryeqytetin indonezian Xhakarta, kukullat e seksit tashmë po shiten para Krishtlindjes sëmundja infektive pandemike po krijon një "stuhi të përsosur" për njerëzit e vetmuar. Statistikat nga SHBA tregojnë se në Nju Jork, Los Anxhelos, Çikago dhe Dallas, izolimi në shtëpi ka çuar në një rritje të shitjeve të kukullave të seksit. Studimi tregon një rritje prej 19% në shitje në 25 krahasuar me 2020 - ndërsa statistikat nga Nju Jorku tregojnë një rritje prej 2019% në shitje për kompaninë e kukullave të seksit. HYDOLL.DE shfaqje. Dhe kompania me bazë në Miami HYDOLL.DE pretendon se shitjet e kukullave të saj të seksit u rritën me 2019 përqind midis 2020 dhe 218. Bill, një përfaqësues i HYDOLL, tha për New York Post: “Gjithnjë e më shumë meshkuj po kthehen tek kukullat e seksit për kënaqësinë seksuale. Arsyeja për këtë është se kukullat e gjalla të seksit nuk janë aq të komplikuara sa gratë”. Dhe ai parashikoi se shumë njerëz do të preferonin t'i kalonin Krishtlindjet me një kukull seksi sesa një njeri. "Në shumicën e rasteve, mund të jetë ndryshimi midis kalimit të pushimeve vetëm në karantinë ose me kukullën e seksit të ëndrrave tuaja që ju mban ju dhe shtratin tuaj ngrohtë në një natë të ftohtë," tha Gill për Daily Star të hënën. Këto kukulla seksi janë mjaft të shtrenjta, një kukull seksi kushton 1.000-2.000 € ose ekuivalenti i 16-33 milion Rp kukulla seksuale për të rritur mund të kënaqë nevojat tuaja epshore. Lëshoni dëshirat tuaja seksuale me këtë kukull seksuale të gjallë. E gjithë kjo varet tërësisht nga ju dhe një kukull e vërtetë seksi mund t'ju ndihmojë shumë. Këtu mund të realizoni fantazitë tuaja përfundimtare seksuale me shumë pak përpjekje. Kukullat e lira të seksit janë ndoshta më ekonomike. Ju mund ta realizoni jetën tuaj seksuale për shumë pak para.
Një nga ndryshimet më të mëdha midis kukullave të seksit dhe kukullave me fryrje është se kukullat e fryra janë shumë më të lira se kukullat e seksit. Një mesatare kukull seksi kushton rreth katër herë ose më shumë se një kukull seksi me fryrje, dhe për kukullat e seksit me cilësi të lartë diferenca është më shumë se gjashtë herë! Arsyeja e këtyre diferencave të mëdha të çmimeve është se shumica e kukullave të fryra kanë një jetëgjatësi të kufizuar, veçanërisht nëse ato përdoren shpesh (zakonisht rreth 3 vjet), ndërsa ato me cilësi të lartë Kukulla seksi me kujdesin dhe mirëmbajtjen e duhur mund të zgjasë për dekada. Kukullat me fryrje janë një mënyrë e shkëlqyer për të shijuar seksin pa kufizime si një alternativë realiste ndaj erotizmit të kukullave seksuale, por si çdo lodër seksi, ato kanë kufizimet e tyre. Nëse udhëtoni shumë me kukullën tuaj, duhet të konsideroni një kukull të fryrë për këto arsye. Ato nuk janë gjithmonë aq të forta sa kukullat e seksit silikoni ose TPE, dhe nëse dëshironi që kukulla të zgjasë një kohë të gjatë, atëherë një kukull seksi do të ishte zgjidhja më e mirë.
Kukullat e seksit, të quajtura gjithashtu kukulla dashurie ose kukulla fryrëse, janë lodra me pamje realiste që u ngjajnë njerëzve të vërtetë dhe mund të përdoren për të kënaqur dëshirat seksuale. Ekzistojnë dy lloje kryesore të Kukulla seksi: Kukulla seksi silikoni dhe kukulla seksi TPE. Kukullat e seksit silikoni janë bërë nga silikoni i pastër, i cili është i lëmuar në prekje dhe imiton pamjen dhe ndjesinë e lëkurës natyrale, ndërsa kukullat e seksit TPE përdorin elastomerë termoplastikë, të cilët janë më të butë se silikoni, por më pak të dendura dhe të zhdërvjellta. Silikoni është natyralisht hipoallergjik, jo poroz, pa erë, zbardhues, fleksibël dhe i butë në prekje; këto veti e kanë bërë atë një nga materialet më të njohura për kukulla seksi me pamje realiste në vitet e fundit. Megjithatë, kukullat TPE janë më të përballueshme se kukullat silikoni sepse ato janë bërë nga elastomerë termoplastikë (TPE) dhe janë më të lira se kukullat e seksit prej silikoni me cilësi të lartë, duke i bërë ato një opsion ideal për Blej kukull seksi fuqinë
Për HYDOLL.DE

warum HYDOLL.DE Zgjidhni një dyqan kukullash seksi?

Ne ofrojmë cilësi të lartë seksi kukull seksi im HYDOLL Dyqani. Ju gjithmonë mund të merrni kukulla dashurie me një çmim të arsyeshëm, transport falas për të gjitha porositë dhe shërbimin kryesor për klientët në industri. Nëse jeni duke kërkuar për një kukull seksi me cilësi të lartë, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë këtu. Ne kemi një përzgjedhje unike të kukullave luksoze, realiste të seksit që janë krijuar për t'u dukur dhe ndjerë tamam si gruaja që ju ëndërroni. Një eksperiencë e blerjeve në qendër të klientit ka qenë gjithmonë qëllimi ynë dhe ne jemi krenarë për politikat gjithëpërfshirëse që na kanë vendosur mbi konkurrentët tanë. Ejani dhe zgjidhni të preferuarat tuaja.

warum HYDOLL.DE Zgjedhja e një dyqani kukullash seksi?

Ne ofrojmë cilësi të lartë seksi kukull seksi im HYDOLL Dyqani. Ju gjithmonë mund të merrni kukulla seksi me një çmim të arsyeshëm, transport falas për të gjitha porositë dhe shërbimin kryesor për klientët në industri. Nëse jeni duke kërkuar për një kukull seksi me cilësi të lartë, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë këtu. Ne kemi një përzgjedhje unike të kukullave luksoze, realiste të seksit që janë krijuar për t'u dukur dhe ndjerë tamam si gruaja që ju ëndërroni. Një eksperiencë e blerjeve në qendër të klientit ka qenë gjithmonë qëllimi ynë dhe ne jemi krenarë për politikat gjithëpërfshirëse që na kanë vendosur mbi konkurrentët tanë. Ejani dhe zgjidhni të preferuarat tuaja

Për HYDOLL.DE Dyqan online për kukulla seksi.

Përshëndetje! Ne jemi HYDOLL.DE. HYDOLL.DE është një nga dyqanet online kryesore në botë për kukull seksi dhe ju keni shumë arsye të mira për të blerë nga ne. Ne jemi një kompani me rritje të shpejtë sepse gjithmonë vendosim klientin në radhë të parë. Në vitin 2016, ne vumë re se Amazon, Aliexpress dhe eBay po krijonin një sërë ofertash të lira nga mashtruesit. Një numër i madh shitësish përdorin mjete mashtruese për të shitur kukulla dashurie me çmime shumë të lira. Ne zbuluam se shumë blerës morën kukulla seksi me cilësi të dobët dhe filluan të mos i besonin Aliexpress, Amazon dhe eBay. Ne jemi të vetëdijshëm se duhet të zgjedhim furnizues të kukullave seksuale me cilësi të lartë për blerësit dhe të krijojmë një faqe interneti pa mashtrime. kështu që ne kemi HYDOLL krijuar. Ne gjetëm marka të njohura kukullash seksi për të bashkëpunuar, si kukulla WM, Piper Doll etj. Gjithashtu, zgjodhëm shumë kukulla seksi me cilësi të lartë me çmime të ulëta nga furnitorë të tjerë.

Për HYDOLL.DE Dyqan shitje kukullash seksi.

Përshëndetje! Ne jemi HYDOLL.DE. HYDOLL.DE është një nga dyqanet online kryesore në botë për kukull seksi dhe ju keni shumë arsye të mira për të blerë nga ne. Ne jemi një kompani me rritje të shpejtë sepse gjithmonë vendosim klientin në radhë të parë. Në vitin 2016, ne vumë re se Amazon, Aliexpress dhe eBay po krijonin një sërë ofertash të lira nga mashtruesit. Një numër i madh i shitësve përdorin mjete mashtruese për të shitur kukulla seksi me çmime shumë të lira. Ne zbuluam se shumë blerës morën kukulla seksi me cilësi të dobët dhe filluan të mos i besonin Aliexpress, Amazon dhe eBay. Ne jemi të vetëdijshëm se duhet të zgjedhim furnizues të kukullave seksuale me cilësi të lartë për blerësit dhe të krijojmë një faqe interneti pa mashtrime. kështu që ne kemi HYDOLL krijuar. Ne gjetëm marka të njohura kukullash seksi për të bashkëpunuar, si kukulla WM, Piper Doll, etj. Gjithashtu, zgjodhëm shumë kukulla seksi me cilësi të lartë me çmime të ulëta nga furnitorë të tjerë
Rreth erotizmit të kukullave të seksit
Kërkesa për kukulla seksi mashkull vazhdon të rritet.
Përdorimi i kukullave të seksit meshkuj është rritur dhjetëfish në dekadën e fundit dhe nuk duket se ky trend do të zhduket së shpejti. Pavarësisht nëse po kërkoni të shijoni martesën tuaj ose thjesht dëshironi një shoqëri jashtë martesës, ka shumë arsye pse kukullat e seksit mashkull mund të jenë të përshtatshme për ju. Kukullat e seksit meshkuj janë bërë gjithnjë e më popullore me kalimin e kohës. Mashkull kukulla seksi Ndërsa ata nuk mund të zëvendësojnë një partner njerëzor, ata mund të jenë një zëvendësues i mirë për ata që nuk mund të gjejnë një partner.
kukull seksi mashkull
kukull seksi per femra
Kukullat e seksit për femra po bëhen gjithnjë e më popullore
Vitet e fundit, gjithnjë e më shumë njerëz kanë zgjedhur të përdorin kukulla seksi femra për aktivitete seksuale. Ka shumë arsye pse ata e bëjnë këtë, por një nga më të dukshmet është se i lejon ata të jetojnë fantazitë e tyre më të egra pa pasur nevojë të rrezikojnë veten ose në situata të pakëndshme me njerëzit e tjerë. Është e mundur të kesh partnerin ideal dhe të shpëtosh nga problemet e jetës reale duke pasur një partner që ndoshta nuk është aty për ty. Në treg për Kukulla seksi Ekziston një kërkesë e qartë për versionet femërore të këtyre kukullave të dashurisë në madhësi reale. Mund të duket e çuditshme për disa që ka një tendencë në rritje drejt zotërimit të një gruaje si një kukull seksi. Megjithatë, ndërsa gjithnjë e më shumë burra janë të hapur për gratë që të kenë kukullat e tyre seksuale të gjalla, numri i grave që porosisin kukulla seksi po rritet.
Garancia jonë

Garancia jonë