Купувајте разновидни луксузни силиконски секс кукли во HYDOLL.DE.

Во споредба со кукли направени од други материјали секс кукли силиконски пореално и попрефинето за да обезбеди подобро искуство. HYDOLL.DE ги наведува познатите луксузни силикони Секспупен од скап силикон, само за вас кои сте стекнале вкус. Прелистајте ги најреалните силиконски љубовни кукли сега.

Прикажани резултати 1 - 60 од 173

Што е силиконска кукла?

Силиконски секс кукли се луксузни секс кукли направени од органски силиконски материјали. Силиконските љубовни кукли се инхерентно поцврсти од TPE, така што тие можат да бидат обоени со текстури на кожа и крвни садови, што ја прави целата површина на куклата многу реална. Силиконот беше оригиналниот материјал за правење луксуз силиконски кукли.Оригиналниот материјал од кој насиликон за секс кукла беа направени од силикон. Сепак, подоцна се покажа дека материјалот TPE е помек од силиконот.

Силиконот е мек, флексибилен и издржлив материјал. Се користи во различни апликации, вклучувајќи медицински помагала, контејнери за храна и играчки. Безбедно е и за луѓето - не е токсичен, не сензибилизира и не реагира.

Силиконските кукли се изработени од висококвалитетен силикон и лесно се обликуваат (кога се загреваат) во која било форма која ја посакува корисникот. Силиконските кукли доаѓаат во многу различни форми: некои имаат гради, а некои немаат, некои имаат срамни влакна, а некои немаат, а некои имаат дури и глави што се вадат!
Силиконот е природен материјал отпорен на кинење, што значи дека овие типови на кукли може да се постават во многу различни позиции без ризик од оштетување. Особено, тие можат да се постават на места каде традиционалните пластични кукли би се скршиле или кинеле на зглобовите. Друг бонус е тоа што силиконот има повисока точка на топење од пластиката (околу 600 степени целзиусови), така што нема да се стопи во нормални услови како топла када или сауна (иако не препорачуваме да ја потопите куклата во вода).

Можеби сте слушнале како луѓето го фалат „реализмот“ на силиконските кукли. Кожата на овие кукли е мека, но не е премногу мека и доволно флексибилна за да се движи на многу различни начини. Иако силиконот е издржлив материјал кој може да издржи одредена злоупотреба со текот на времето, не е се само злоупотреба. Ако премногу ја истегнете или повлечете кожата на куклата, таа ќе се откине од нејзиното тело!

Оваа флексибилност значи дека силиконските секс кукли ќе ги надминат другите материјали, што ги прави одлична инвестиција за оние кои планираат да ги користат своите играчки во годините што доаѓаат!

Зошто силиконската љубовна кукла е препознаена како луксузна секс кукла?

Прво на сите се Силиконски кукли Направен од скап силиконски материјал, за кој се знае дека е нетоксичен, безопасен, без мирис и мек. Можете да имате интимен секс со силиконска кукла без никакви грижи. Тоа прави љубовната кукла да изгледа многу реалистично. Луѓето постепено ги привлекува оваа силиконска љубовна кукла.

Вториот е секој Силиконски секс кукли Рачно изработен од производителот така што е обликуван како вистинска личност и многу реалистично. И порите и текстурата на кожата се јасно видливи, а можете дури и да ги видите ситните крвни садови кои се наоѓаат само на човечкото тело. Оваа силиконска кукла не е лесно да се оштети, издржлива, долгорочно складирање нема да се деформира, стабилен материјал, не е лесен за оксидација, отпорност на високи температури, поголема верност.

Покрај тоа, поради сложеноста на производството и скапите материјали, секс-куклите се далеку поскапи од куклите направени од други материјали, па затоа се сметаат Луксузни секс кукли познат

Сепак, задоволството од Животни силиконски секс кукли нешто што не можете да го доживеете со други секс кукли. Ако имате буџет, можете да ја доживеете забавата со силиконски секс кукли.

Како да купите вистинска силиконска кукла.

1. Силиконска кукла Обликувањето на лицето за да биде попрецизно, повисока вредност на лицето, повеќе како жива личност.

2. Силиконските кукли се повеќе како вистински луѓе во однос на бојата на кожата и деталите, вклучувајќи различни текстури, линиите на рацете, линиите на нозете, порите на кожата итн. може да бидат многу реални.

3. Силиконските кукли немаат чуден мирис.

4. Погледнете ја јачината на апликацијата на шминката на куклата за да одредите дали е силиконски материјал на куклата.

5. Силиконска кукла речиси и да нема масло.

6. Силиконските кукли често можат да позираат пофлексибилно и разноврсно.

7. Силиконските кукли имаат процес на намалување на тежината, па во споредба со секс куклите TPE Силиконски љубовни кукли се полесни.

8. Силиконските кукли се направени од силикон за храна, ист материјал како силиконот што се користи во цуцлите за бебиња, па затоа се безбедни и нетоксични.

9. Вистинските силиконски кукли имаат долг работен век дури и ако оставите пет години без да пукаат.

Сексуално искуство по употреба на силиконски секс кукла.

Силиконските секс кукли не се тука само за да ја пополнат празнината во вас. Кога сте фрустрирани и досадни од животот, дозволете Силиконската вистинска кукла да ви прави друштво од време на време, да јадете, да се дружите, да си играте со неа и навечер, ебам силиконска куклакои го доживуваат задоволството од сексот. Благодарение на надреалниот реализам на нашите силиконски кукли, можете да доживеете одлични оргазми. Целото тело на силиконската секс кукла е направено од силикон, кој е нетоксичен, безопасен и многу безбеден.

Со оглед на тоа што цените на секс куклите се многу скапи, тие се и луксузни секс кукли кои се пореални од обичните секс кукли.

Умре живи силиконски кукли имаат пореални детали за кожата кои се со висока текстура и претставуваат вистинска реплика на човечките брчки и пеги. Уникатни линии на телото и коса.